Til leje
Boliger til leje i Nye

Boliger til leje i Nye

Som et led i at skabe rammerne for en by som bygger på værdierne liv, variation og balance, har det fra start været visionen, at omkring 25% af boligerne i Nye skal være lejeboliger.

Se alle ledige lejeboliger: 

WWW.TAEKKERREALESTATE.DK

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 8619 1844 eller info@taekkerrealestate.dk

Ønsker du at blive skrevet op på ventelisten, så er du velkommen til at kontakte os eller udfylde tilmeldingen nederst på kontakt-siden.

Ja, tak – jeg ønsker at komme på venteliste til et lejemål

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Antal værelser

  Størrelse / m2

  Maksimal husleje pr. mdr.

  Besked / Fortæl om dig selv

  FØLG OS:

   

  Beliggenhed

  Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

  Fra Nye til Aarhus C på cykel

  Nyes geografiske placering som nær forstad til Aarhus gør det muligt at benytte cyklen som det foretrukne transportmiddel – cyklen giver dig, udover sund motion, den ultimative frihed i forhold til planlægningen.

  Bæredygtighed

  OPSAMLING AF REGNVAND

  Regnvand fra tage, veje og det omgivende grønne område opsamles og renses på det nyopførte renseværk. Vandet bruges efterfølgende til toiletskyl og tøjvask.

  Læs mere

  Mellemrummet

  I Nye er haven og rummet mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.

  Spørgsmål og svar

  Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

  Læs mere

   

  I Nye er håndtering af regnvand og skybrud analyseret og kortlangt før der blev tænkt i bygningernes placering. I Nye håndteres alt regnvand på terræn i render, grøfter og bassiner…

  Læs mere