Beliggenhed
NYE

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Nye ligger i et storslået landskab nord for Aarhus med udsigt over byen og bugten og omgivet af dejlig natur.

Adskilt af åben natur ligger Nye som umiddelbar nabo til Elev og Lystrup mod nord/øst.

Mod vest afgrænses byen af Lisbjerg Skov og Lisbjerg Bæk, som vil komme til at blive et rekreativt område hvor Nyes beboere kan færdes frit i den skønne natur.

Nye afgrænses mod syd af den nedgravede/sænkede Djurslandsmotorvej og Egå Engsø (der tilbyder stisystemer, shelters, legepladser og et rigt fugleliv.)

Nye udbygges som en del af Aarhus Kommunes samlede strategi for byvækst og Nye er beriget med den bedst tænkelige beliggenhed, hvad angår natur, infrastruktur og nærhed til Aarhus centrum.

FØLG OS:

 

Beliggenhed

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Byvandringer i Nye

Tækker har arrangeret tre spændende byvandringer i Nye, hvor man kan få indblik i, hvordan vi har skabt en socialt bæredygtig og grøn by. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding. 

Mellemrummet

I Nye er det naturen der kommer først. Planter, urter og træer vælges med udgangspunkt i området, og vil i stor udstrækning også være spiselige.

Spørgsmål og svar

Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

Læs mere

 

Nye Aarhus N på Facebook
Nye´s Facebookside vil holde dig opdateret på udviklingen af Nye. Følg os her.

Læs mere

Fællesarealet mellem boligerne

Mellemrummene mellem boligerne og kvaliteterne heri er vigtig for os – og det er bl.a. disse der gør Nye anderledes.

I Nye er haverne og rummene mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet, men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng, der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.