Byvandringer i Nye
Legende børn i Nye - en grøn by

Oplev Nye på en spændende byvandring. I forbindelse med godkendelsen af lokalplanen for etape 2 arrangerer vi tre guidede ture med fokus på byens vision, historie, arkitektur og de metoder, vi har anvendt for at skabe en helt anderledes by, der danner rammen for et nyt og spændende hverdagsliv.

Er du fascineret af nytænkende og anderledes byplanlægning, naturbaserede løsninger og fællesskabsorienteret udvikling? Nye er en voksende by med lidt over 200 boliger på nuværende tidspunkt, men ser vi mod fremtiden vil det mere end 200 hektar store areal huse mindst 13.500 beboere. Byen har været i konstant udvikling siden det første spadestik blev taget tilbage i 2017, men idéerne bag projektet har været under udvikling i mere end 15 år.

Tag med på en særlig byvandring arrangeret af Tækker Group, udvikler og bygherre bag Nye, og få indblik i, hvordan vi har skabt en socialt bæredygtig og grøn by. Under turen vil du lære om tankerne bag Danmarks største private udviklingsprojekt, erfaringer vi har gjort os undervejs og om vores visioner for byen i fremtiden.

Deltagelse er gratis, men for at sikre alle den bedste oplevelse, er der et begrænset antal pladser på hver tur. Derfor skal du tilmelde dig på forhånd til bta@taekker.dk

Angiv dit navn og hvilken byvandring du ønsker at deltage i. Hver byvandring varer cirka 1,5 time.

Sensommer byvandring    
28. august kl. 17.00-19.00    
Tilmeldingsfrist: 1. august    

 

Daginstitution i Nye - en grøn by
Kort over Nye - en grøn by
Kort over Nye - en grøn by
FØLG OS:

 

Beliggenhed

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Byvandringer i Nye

Tækker har arrangeret tre spændende byvandringer i Nye, hvor man kan få indblik i, hvordan vi har skabt en socialt bæredygtig og grøn by. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding. 

Mellemrummet

I Nye er det naturen der kommer først. Planter, urter og træer vælges med udgangspunkt i området, og vil i stor udstrækning også være spiselige.

Spørgsmål og svar

Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

Læs mere

 

Nye Aarhus N på Facebook
Nye´s Facebookside vil holde dig opdateret på udviklingen af Nye. Følg os her.

Læs mere

Fællesarealet mellem boligerne

Mellemrummene mellem boligerne og kvaliteterne heri er vigtig for os – og det er bl.a. disse der gør Nye anderledes.

I Nye er haverne og rummene mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet, men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng, der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.