Til leje
Bo til leje i Nye

Bo til leje i Nye

Som et led i at skabe rammerne for en by som bygger på værdierne liv, variation og balance, har det fra start været visionen, at omkring 25% af boligerne i Nye skal være lejeboliger.

Det betyder at ejere og lejere bor side om side, hvilket er en del af vores strategi for at opnå højere diversitet og mangfoldighed blandt byens beboere.

Der er endvidere mange forskellige boligtyper og størrelser på lejemål i flere af vores byggerier, således at der er noget for familien såvel som seniorparret eller den unge studerende. 

Ønsker du at bo til leje i Nye, kan du finde alle ledige lejeboliger her:

 

WWW.TAEKKERREALESTATE.DK

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 8619 1844 eller info@taekkerrealestate.dk

Ønsker du at blive skrevet op på interesselisten, så er du velkommen til at kontakte os eller udfylde tilmeldingen nedenfor.

Tilmeld interesseliste

* skal udfyldes
FØLG OS:

 

Beliggenhed

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Fra Nye til Aarhus C på cykel

Nyes geografiske placering som nær forstad til Aarhus gør det muligt at benytte cyklen som det foretrukne transportmiddel – cyklen giver dig, udover sund motion, den ultimative frihed i forhold til planlægningen.

Bæredygtighed

OPSAMLING AF REGNVAND

Regnvand fra tage, veje og det omgivende grønne område opsamles og renses på det nyopførte renseværk. Vandet bruges efterfølgende til toiletskyl og tøjvask.

Læs mere

Mellemrummet

I Nye er haven og rummet mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.

Spørgsmål og svar

Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

Læs mere

 

I Nye er håndtering af regnvand og skybrud analyseret og kortlangt før der blev tænkt i bygningernes placering. I Nye håndteres alt regnvand på terræn i render, grøfter og bassiner…

Læs mere