NYMA _DIN LOKALE KØBMAND
NYMA _din lokale købmand og økologisk køkken

Nærhed og fællesskab i jeres lokale dagligvarebutik

NYMA er Nyes lokale købmand, kaffebar, bager, madbod og pakkeshop. NYMA skaber rammerne og de besøgende inviteres til at fylde dem ud med hyggeligt samvær både i hverdagen og til løbende arrangementer.

I sin nuværende form er NYMA en midlertidig købmand, som vil blive flyttet til større og blivende lokaler i forbindelse med opførelsen af byggeriet Svinget tegnet af CF Møller. Her vil det ligge sammen med Foodlab, et grønt og økologisk køkken der skal forsyne Nyma og Nye med god og sund mad.

Som Nye vokser vil der komme flere forretninger og dagligvarebutikker til byen, men i de første spæde år har NYMA været en integral del af den sociale dagligdag i byen.

Læs mere på nyma.dk

NYMA _foodlab, køkken og bageri
NYMA _foodlab er et grønt og økologisk køkken, med eget bageri. Her udvikles og produceres opskrifter, brød, færdigretter og specialiteter til NYMA. Der er fokus på gode sæsonbestemte råvarer, og på at skabe sundhed for mennesker og miljøet.

At NYMA får varer fra et økologisk køkken er givent, men at køkkenet selv bliver en del af Nye er helt særligt. Med en placering i byen vil køkkenet kunne holde fingeren på pulsen i forhold til hvad beboerne ønsker sig, og samarbejde mellem køkken, butik og beboer styrket. 

Læs mere på nyma.dk/foodlab

NYMA - Dagligvarebutik og økologisk køkken
NYMA - Frugt og grønt
NYMA - Dagligvarebutik og økologisk køkken
NYMA - Frugt og grønt
NYMA - lokal købmand og økologisk køkken
FØLG OS:

 

Beliggenhed

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Byvandringer i Nye

Tækker har arrangeret tre spændende byvandringer i Nye, hvor man kan få indblik i, hvordan vi har skabt en socialt bæredygtig og grøn by. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding. 

Mellemrummet

I Nye er det naturen der kommer først. Planter, urter og træer vælges med udgangspunkt i området, og vil i stor udstrækning også være spiselige.

Spørgsmål og svar

Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

Læs mere

 

Nye Aarhus N på Facebook
Nye´s Facebookside vil holde dig opdateret på udviklingen af Nye. Følg os her.

Læs mere

Fællesarealet mellem boligerne

Mellemrummene mellem boligerne og kvaliteterne heri er vigtig for os – og det er bl.a. disse der gør Nye anderledes.

I Nye er haverne og rummene mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet, men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng, der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.