Gennem tiden

Nye’s histore

^
2019

Folkeskole til Nye

12. december 2019 offentliggjorde Aarhus Kommune en pressemeddelelse ang. ny skole i Nye.

Læs mere i kommunens pressemeddelelse her

^
2019

Et BIG sneglehus på vej i Nye

I Nye har gravemaskiner netop indtaget arealerne på ny. Opførelsen af Sneglehusene, tegnet af BIG, er dermed i gang. Boligprojektet omfatter 6 bygningskroppe bestående af 2 typer stablede boksmoduler, 1 rektangulært og 1 vinklet, som skaber bygningens spiralformede struktur.

Læs mere her

^
2019

Åben by i Nye

Søndag den 16. juni slog vi dørene op til åben by arrangement i Nye. Vi inviterede til en snak om byen i dag og i fremtiden, og en fortælling om hvorfor Nye er et helt særligt sted at bo. Det blev til en hyggelig og velbesøgt dag i høj sol.

^
2019

Sneglehusene klar i 2021

Vi kan med glæde offentliggøre, at vi har indgået aftale med Cj Group A/S om opførelse af 95 boliger tegnet af arkitektfirmaet BIG – Bjarke Ingels Group. Projektet går under arbejdstitlen ”Sneglehusene” og har forventet byggestart senest november 2019, med aflevering sommeren 2021.

^
2019

Delebiler i Nye

WEMOOV er blevet til, som et led i udviklingen og tilblivelsen af byen Nye – en ny og bæredygtig bydel i det nordlige Aarhus.
I Nye har man et ønsker om at skabe de bedst mulige forhold, både hvad angår social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed – og en delebilsordning er oplagt løsning på netop det.
Læs mere på hjemmesiden www.wemoov.dk
^
2019

Boliger til salg i Nye

Feb. 2019 / Salget af boliger i etape 1.2 er igang.

Læs mere om husene på Jordskokkevænget og Solsikkevænget

^
2018

De første flytter ind!

I august 2018 flyttede de første beboere i Nye ind.

Følg udviklingen fra første spadestik og frem.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.