NYMA _DIN LOKALE KØBMAND
NYMA _din lokale købmand

Nærhed og fællesskab i jeres lokale dagligvarebutik

NYMA er Nyes lokale købmand, kaffebar, bager, madbod og pakkeshop. NYMA skaber rammerne og de besøgende inviteres til at fylde dem ud med hyggeligt samvær både i hverdagen og til løbende arrangementer.

I sin nuværende form er NYMA en midlertidig købmand, som vil blive flyttet til større og blivende lokaler i forbindelse med opførelsen af byggeriet Svinget tegnet af CF Møller.

Læs mere på nyma.dk

NYMA _foodlab, køkken og bageri
NYMA _foodlab er et grønt og økologisk køkken, med eget bageri. Her udvikles og produceres opskrifter, brød, færdigretter og specialiteter til NYMA. Der er fokus på gode sæsonbestemte råvarer, og på at skabe sundhed for mennesker og miljøet.

Læs mere på nyma.dk/foodlab

NYMA - Dagligvarebutik i Nye
NYMA - Frugt og grønt
NYMA - Dagligvarebutik i Nye
NYMA - Frugt og grønt
NYMA - din lokale købmand
FØLG OS:

 

Beliggenhed

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Sneglehusene

Tegnet af arkitekterne BIG, 93 rækkehuse og lejligheder, heraf 20 med tagterrasse, boligernes areal er 50-160 m².
Find din bolig på snegelehusene.dk

Mellemrummet

I Nye er det naturen der kommer først. Planter, urter og træer vælges med udgangspunkt i området, og vil i stor udstrækning også være spiselige.

Spørgsmål og svar

Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

Læs mere

 

Nye Aarhus N på Facebook
Nye´s Facebookside vil holde dig opdateret på udviklingen af Nye. Følg os her.

Læs mere

Fællesarealet mellem boligerne

Mellemrummene mellem boligerne og kvaliteterne heri er vigtig for os – og det er bl.a. disse der gør Nye anderledes.

I Nye er haverne og rummene mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet, men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng, der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.