NYMA _DIN LOKALE KØBMAND

Nærhed og fællesskab i jeres lokale dagligvarebutik
Den 1. maj 2020 slog NYMA dørene op til den første dagligvarebutik i Nye. NYMA er Nyes lokale købmand, kaffebar, bager, madbod og pakkeshop, som allerede nu et godt besøgt mødested i lokalområdet. Her skaber NYMA rammerne og inviterer besøgende til at fylde dem ud med hyggeligt samvær både i hverdagen og til løbende arrangementer.

I sin nuværende form er NYMA en midlertidig købmand, som vil blive flyttet til større og blivende lokaler i forbindelse med opførelsen af byggeriet Svinget tegnet af CF Møller.

Læs mere på nyma.dk

NYMA _foodlab, køkken og bageri
NYMA _foodlab er et grønt og økologisk køkken, med eget bageri. Her udvikles og produceres opskrifter, brød, færdigretter og specialiteter til NYMA. Der er fokus på gode sæsonbestemte råvarer, og på at skabe sundhed for mennesker og miljøet.

NYMA åbnede med succes den 1. maj 2020, og der blev uddelt is og kaffe til alle der mødte op.

FØLG OS:

 

Beliggenhed

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Solsikkevænget 17-19

Du har netop nu mulighed for at leje 2 og 3 værelses lejligheder i Nye.

Mellemrummet

I Nye er haven og rummet mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.

Spørgsmål og svar

Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

Læs mere

 

Nye Aarhus N på Facebook
Nye´s Facebookside vil holde dig opdateret på udviklingen af Nye. Følg os her.

Læs mere

Fællesarealet mellem boligerne

Mellemrummene mellem boligerne og kvaliteterne heri er vigtig for os – og det er bl.a. disse der gør Nye anderledes.

I Nye er haverne og rummene mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet, men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng, der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.