WEMOOV

Delebilsordningen giver mulighed for at reservere en bil online, hente den på sin faste plads i Nye og afleverer den samme sted igen, når turen er slut. WEMOOV er blevet til, som et led i udviklingen og tilblivelsen af byen Nye – en ny og bæredygtig bydel i det nordlige Aarhus.

I Nye har man et ønsker om at skabe de bedst mulige forhold, både hvad angår social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed – og en delebilsordning er oplagt løsning på netop det.
Formålet med WEMOOV er, at være med til at nedbringe trængsel på vejene, fremme grøn mobilitet og samtidig give borgerne i Nye den økonomiske fordel ved kun at have én eller måske slet ingen bil.

Læs mere om WEMOOV på www.wemoov.dk

FØLG OS:

 

Beliggenhed

Nye er smukt placeret med udsigt over Aarhus, Aarhus Bugt og Egå Engsø. Terrænet er bakket og skrånende mod syd og omgivet af mark og skov.

Solsikkevænget 17-19

Du har netop nu mulighed for at leje 2 og 3 værelses lejligheder i Nye.

Mellemrummet

I Nye er haven og rummet mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.

Spørgsmål og svar

Det ligger os meget på sinde, at Nye skal være en by, der er både rar og nem at bo i, vi vil derfor meget gerne lytte til jeres/beboernes tanker, drømme og ønsker og prøve at besvare jeres spørgsmål vedr. Nye

Læs mere

 

Nye Aarhus N på Facebook
Nye´s Facebookside vil holde dig opdateret på udviklingen af Nye. Følg os her.

Læs mere

Fællesarealet mellem boligerne

Mellemrummene mellem boligerne og kvaliteterne heri er vigtig for os – og det er bl.a. disse der gør Nye anderledes.

I Nye er haverne og rummene mellem husene fællesareal. Vi frasælger ikke fællesarealet, men beholder det for at udvikle det og skabe en sammenhæng, der ikke er adskilt af ligusterhække og granitbelagte stier.